Tangler i Sverige

Hej från Malmö! Jag har varit på tjänsteresa --- ganska länge. Nej, kanske är "Länge" inte rätt ord utan "många" tjänsteresor" i några veckor i rad. Först till Stockholm och sedan till Tokyo, Japan och sedan till Kalmar ... och sedan till Stockholm igen. Nästa vecka ska jag åka till Ronneby för att hålla en workshop där :)

Här kommer en andra Online gratis lektion - fast den här gången valde jag lite svårare tanglar att rita än vad vi gjorde i Nivå 1. MEN det innebär inte att det är svårt att rita utan du behöver mer koncentration att rita de tanglarna.

Tangle för den här lektionen är ...
1) Onamato
2) Bunzo
3) Cat-kin

Zenjoy!

Jag har tusentals saker jag måste göra men i helgen vill jag inte göra någonting annat än att rita! Idag sände jag en live-streaming på Instagram då jag ritade på en tile men det gick så där. Så jag gjorde något annat ... att spela in när jag ritar ..! Jag vet att folk brukar bli trött att kolla sådan...

Vill ni testa att rita nya tangles? Jag har skapat en PDF dokument som ni kan skriva ut (så att ni slipper titta på nätet när ni ritar!) och gör en tile som bilden ovan.

Tangles som används där är
1) Ahh
2) Pokeroot
3) Tortuga
4) Warble

ZEnjoy!

Idag höll jag en privatlektion ("Skuggning" lektion) åt två gulliga systrar :-) De är himla duktiga att rita - jag behövde inte lära ut, kanske!? Men hoppas de lärde något nytt idag från lektionen :)

Inktober 2019

05.10.2019

Inktober 2019 har börjat ...! Men vad sjutton är Inktober för något? Jo, man undrar ju.

Jag höll 2 privatlektioner nyligen - en för nybörjare och en med "Skuggningsteknik"!

14-22 juni 2019 - jag var i USA för att delta i CZT seminarium - seminarium som man som vill bli CZT - Certified Zentangle Teacher - måste delta. Seminariet ägde rum i Providence i RI i USA, som ligger 1,5 timmar från Boston. Tur att det var en direkt flyg från Köpenhamn dit - bara under sommaren :-)...