en-CZT Seminarium i USA

30/06/2019

14-22 juni 2019 - jag var i USA för att delta i CZT seminarium - seminarium som man som vill bli CZT - Certified Zentangle Teacher - måste delta. Seminariet ägde rum i Providence i RI i USA, som ligger 1,5 timmar från Boston. Tur att det var en direkt flyg från Köpenhamn dit - bara under sommaren :-) Så jag flög till Boston 14 juni, stannade där på 2 dagar tillsammans med andra deltagare från Japan, och sedan åkte till Providence 16 juni med PeterPan buss. 

Seminariet - det var totalt 153 deltagare från 18 (19?) olika länder. Den här gången var det 20! från mitt hemland, Japan. Så vi hade en speciell klass varje dag bara för japaner (ej gratis) av 2 fantastiska japanska CZT som bor i USA. 

Seminariet var verkligen en upplevelse; bara att vara där gjorde mig glad. Tänk - 4 hela dagar då du får prata bara om Zentangle! Rick och Maria, som skapade Zentangle metoden var väldigt snälla och trevliga ... och roliga + andra personaler på Zentangle Inc. var också trevliga och - så snälla. Och ja, det var verkligen speciellt att få workshop av dem på 4 hela dagarna! 

Under seminariumet lärde vi inte bara om Zentangle metoden utan vi umgicks med andra deltagare också :-) Och vi fick även köpa Zentangle produkter. Vissa saker var exklusive bara för deltagare, hehe.

Det fanns även en "student gallery" där du fick visa dina verk till andra deltagare. 


Jag hade ingenting att visa :P så jag bara lade mina visitkort där. Just det! Jag skapade en stor "mosaic" med andra japanska deltagare, även innan vi träffades :-) Så, ja, vi fick visa det där. 

Visst är denna vacker!? 

4 dagars seminarium var ... väldigt bra och jag ångrar mig inte alls att ha åkt dig :-) Absolut en av bästa resorna jag någonsin har gjort. 

Nedan ser ni några bilder från seminariet. Enjoy!